Over mij

Ik ben Trudy van Eijk-Koelewijn en ben sinds september 2018 mijn praktijk, Overgangsconsultatie, gestart waar ik vrouwen begeleid voor, tijdens en na de overgang.

In het verleden heb ik als verpleegkundige gewerkt in het L.U.M.C.. Op dit moment heb ik mijn praktijk Overgangsconsultatie en ben daarnaast ook werkzaam als casemanager en verzuimdeskundige bij een arbodienst in Warmond (MCS Arbo).  Mijn BIG registratienummer is 89006714730.

De werkvelden verpleegkunde, gezondheidsvoorlichting, begeleiding en advisering komen samen in de rol als Verpleegkundig Overgangsconsulente.

Mijn interesse naar de overgang is ontstaan door situaties die ik in de praktijk, als casemanager en verzuimdeskundige ben tegen gekomen en vragen bij mij opriepen.

Wat gebeurd er allemaal met een vrouw tijdens de jaren van de overgang?

In de praktijk merkte ik dat de jaren voor, tijdens en na de overgang voor een grote groep vrouwen invloed heeft op lichamelijk en geestelijk gebied, in de relaties en op het werk. Daarom ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundig overgangsconsulente aan de Erasmus MC in Rotterdam en heb die inmiddels met succes afgerond.